Διορθώθηκε η εικόνα του πλακόστρωτου της οδού Ρ. Φεραίου στο Βροντάδο, θέμα που απασχόλησε την Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης

Αποκατάσταση, χωρίς καθαριότητα

Εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου της οδού Ρήγα Φεραίου στην περιοχή του Βροντάδου, από την οποία διέρχονται καθημερινά οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς, υλοποιήθηκαν από τους αρμόδιους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με την εικόνα του δρόμου να είναι αναβαθμισμένη εμφανώς.

Το θέμα είχε τεθεί σε συνεδρίαση των μελών του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης, καθώς μεγάλες μαρμάρινες πλάκες είχαν αποκολληθεί, ενώ άλλες, σε αρκετά σημεία τους είχαν σπάσει, διαμορφώνοντας σε τμήματα της οδού ανώμαλη επιφάνεια, με λακκούβες, οι οποίες εμπόδιζαν την πορεία των πεζών.

Τα τμήματα που έχουν αποκατασταθεί είναι ευδιάκριτα λόγω του υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί για να “κολληθούν” οι μαρμάρινες πλάκες, με αποτέλεσμα η μικρή οδός να έχει ανακτήσει την παραδοσιακή όμορφη εικόνα της από άποψη εξυπηρέτησης των πεζών. Ωστόσο, άξιο παρατήρησης είναι το γεγονός πως η γειτονιά δεν διατηρείται ιδιαιτέρως καθαρή, με αρκετά σκουπίδια να βρίσκονται σχεδόν σε κάθε γωνιά των κατοικιών.