Οδοιπορικό του Μητροπολίτη Σύρου στην αγορά της Ερμούπολης

«Ποικιλία, προσιτές τιμές και ευγενικοί άνθρωποι»

Παρά την αδιάκοπη βροχόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους, που έπνεαν στο λιμάνι της Ερμούπολης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από Κληρικούς, επισκέφτηκε χθες την αγορά το νησιού, απευθύνοντας εγκάρδιες και πατρικές ευχές για μία καλή και ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και ευημερία.

Για μία ακόμη χρονιά, ο κ. Δωρόθεος προσέφερε δώρα και ευλογίες σε επιχειρηματίες, εργαζομένους, αλλά και επισκέπτες του ιστορικού κέντρου, από τους οποίους εισέπραξε πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης, καθώς και ευχές. Το ίδιο

«Η αγορά της Σύρου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές των μεγάλων πόλεων τόσο της πατρίδας μας, όσο και του εξωτερικού. Ο καθένας μπορεί να βρει τα πάντα και μάλιστα σε προσιτές τιμές και κυρίως, να συναντήσει καλοσυνάτους και ευγενικούς ανθρώπους που θα τον καλοδεχτούν και θα τον εξυπηρετήσουν με χαρά», δήλωσε ο Σεβασμιώτατος προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι η ευγένεια και η φιλοξενία είναι δύο χαρακτηριστικά των Συριανών τα οποία αναγνωρίζονται από το σύνολο των επισκεπτών του νησιού. Καταλήγοντας, ευχήθηκε ο Θεός να δίνει σε όλους τους ανθρώπους υγεία και δύναμη για να επιτελούν το έργο τους.

Σημειώνεται ότι αυτό το οδοιπορικό της αγάπης και των ευχών διεκόπη από την καταρρακτώδη βροχή και θα ολοκληρωθεί σήμερα, μετά το μεσημέρι.