Αποκατάσταση για μέγιστη εξυπηρέτηση

Την αποκατάσταση της ανώνυμης οδού, η είσοδος της οποίας βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου και ανάμεσα σε ξενοδοχείο και επιχείριση εστίασης, ζητά η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα Σύρου.

Η συγκεκριμένη οδός εξυπηρετεί, τόσο την πρόσβαση προς τις οικίες που βρίσκονται στο “τέρμα” της, όπως επίσης και το μικρό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται όπισθεν του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να διέρχονται αρκετά συχνά οχήματα, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και κατά τους χειμερινούς, καθώς η επιχείριση εστίασης λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο μικρός αυτός δρόμος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ το σκυρόδεμα με το οποίο είναι στρωμένος, έχει σπάσει σε πολλαπλά σημεία, με αποτέλεσμα αφενός να δημιουργείται επικινδυνότητα για τα οχήματα (κυρίως τα δίκυκλα) και αφετέρου να συσσωρεύονται ποσότητες ομβρίων και με τη διέλευση των οχημάτων να βρέχονται είσοδοι οικιών, χώροι των καταστημάτων και φυσικά οι πεζοί.

Η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα, εντάσσει το αίτημά της για αποκατάσταση αυτής της οδού στο προτεινόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα, που κατέθεσε στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, προκειμένου να προστεθεί στο Τ.Π. για το 2021.