Μια μεγάλη αγκαλιά από το Κίνι για τους πυρόπληκτους

  • Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021 - 11:32

Ένα ολόκληρο φορτηγό βανάκι του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, γέμισε από τα είδη πρώτης ανάγκης,τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής μέχρι και τροφές για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους, τα οποία συλλέχθηκαν χάριν της απλόχερης προσφοράς των κατοίκων του μαγευτικού και μοναδικού χωριού του Κινίου και της πολύτιμης βοήθειας του Ν.Ο.Π.Ο. Κινίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου, κ. Πέτρος Ραουζαίος δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου τόσο προς τους κατοίκους του χωριού μας ,όσο και προς το Δ.Σ. του Ν.Ο.Π.Ο.Κ. και ιδιαιτέρως στο μέλος και Δημ.σύμβουλο Μιχάλη Αλτουβά για αυτή την τεράστια και πολύτιμη βοήθεια και προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας που βρέθηκαν σε αυτή την πολύ δύσκολη και άτυχη θέση.

Η μεγάλη αγκαλιά αγάπης και προσφοράς από την Κοινότητα Άνω Σύρου συνεχίζεται».

 

Από το Δ.Σ. του ΝΟΠΟΚ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του αλλά και τους κατοίκους και επισκέπτες του Κινίου, που επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πυρόπληκτους, των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα μας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση και τα είδη, που συγκεντρώθηκαν, συσκευασμένα τρόφιμα, νερά και χυμοί, φαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής κ.α. αποστάλθηκαν ήδη από χθες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είδαν μέσα σε μια στιγμή να χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες τους.