Η Πάρος, η Μύκονος και η Σαντορίνη περιλαμβάνονται στα 15 ομορφότερα ελληνικά νησιά

  • Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2024 - 15:57

Η Πάρος, η Μύκονος και η Σαντορίνη περιλαμβάνονται στα 15 ομορφότερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επαγγελματικής ένωσης της Γερμανίας ADAC που αριθμεί εκατομμύρια μέλη. Το δημοσίευμα, πέρα από τα κολακευτικά σχόλια, παρουσιάζει χάρτη με δυνατότητα σε κάθε χρήστη να εξερευνά τους προορισμούς με ένα κλικ.

Παράλληλα, με τίτλο "10+ όμορφα ελληνικά νησιά που θα κλέψουν την καρδιά σας" , ο ταξιδιωτικός ιστότοπος solosophie παρουσιάζει κατά σειρά τη Σαντορίνη, Μύκονο, Μήλο, Πάρο, Νάξο και Σύρο από τις Κυκλάδες σημειώνοντας στον πρόλογο ότι "η Ελλάδα φιλοξενεί κυριολεκτικά χιλιάδες νησιά, πολλά από τα οποία περιβάλλονται από μύθους και θρύλους και όλα πιο όμορφα από το προηγούμενο. Εδώ είναι ο οδηγός σας για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που θα σας κλέψουν την καρδιά! Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε την Ελλάδα σύντομα, φροντίστε να επισκεφτείτε μερικά από αυτά τα μαγευτικά νησιά και όλα όσα έχουν να προσφέρουν".

Το solosophie.com είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ιστότοπος ταξιδιών και πολιτισμού με περισσότερες από 700.000 προβολές σελίδων το μήνα και μια συνεχώς αυξανόμενη πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 100.000 ακόλουθους και θαυμαστές.Ιδρύθηκε από τη Sophie Nadeau το 2015 και έχει από τότε συνεργαστεί με τα Eurostar, One Aldwych Luxury Hotel, Atout France, Polaroid Eyewear και πολλές άλλες επωνυμίες και εταιρείες που αναζητούν νέους και καινοτόμους τρόπους προώθησης των προορισμών, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

https://www.solosophie.com/greek-islands/