Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή της Αζολίμνου

Στις φλόγες τυλίχτηκε, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ιδιωτική κατοικία την ευρύτερη περιοχή της Αζολίμνου.

Οι άνδρες και τα οχήματα της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άμεσα, σπεύδοντας στο σημείο, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, η οποία σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε στο γκαράζ του σπιτιού, μέσα στο οποίο βρισκόταν και όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Στο σημείο βρίσκεται ακόμη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 

Σήμερα Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και περί Ω/11:50 περίπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε γκαράζ τριώροφη μονοκατοικίας στην «Αζόλιμνο» Σύρου. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας Jeep Cherokee και προκλήθηκαν ζημιές σε δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes Kompressor που βρίσκονταν σταθμευμένο εντός του χώρου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης έσπευσε άμεσα στον τόπο του συμβάντος με ένα (1) όχημα και τρεις (3) Πυροσβέστες, όπου χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της απέτρεψε να επεκταθεί η πυρκαγιά στο δεύτερο όχημα και στους χώρους της οικίας πάνω από το γκαράζ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι προς το παρόν άγνωστα και για την εξακρίβωσή τους διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης. 

 

 

Ετικέτες: