Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες της Τήνου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε προχθές στην Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ιεράς Μητρόπολης "Είμαστε μία οικογένεια" και με την προσφορά τροφίμων από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τον ίδιο σκοπό.

Οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης & υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά 1-2 μ.μ. στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου. Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, τους διευθυντές των πολυκαταστημάτων «ΒΙΔΑΛΗ» και «ΠΑΛΑΜΑΡΗ» και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς Μητρόπολης και της Τήνου μέσω του προγράμματος "Όλοι μαζί μπορούμε". 

Επιτροπή Κληρικών, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διανέμουν καθημερινά τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.