Ζημιά σε μία από τις μπάρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην οδό Πρωτοπαπαδάκη

Επισκευάστηκε κι επανατοποθετήθηκε...

Αφαιρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα η μία εκ των μπαρών απαγόρευσης της διέλευσης των οχημάτων και των δικύκλων στην οδό Πρωτοπαπαδάκη προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για την ομαλή λειτουργία της, αφού για αδιευκρίνιστους λόγους προκλήθηκε ζημιά.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της “απουσίας” της, αντικαταστάθηκε από τα μετακινούμενα σήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι πρότινος προκειμένου να μην επιτρέπεται σε κανέναν εν δυνάμει παραβάτη να διέλθει στον πεζόδρομο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της εφημερίδας, η μπάρα άμεσα επισκευάσθηκε κι επανατοποθετήθηκε, αφού έχει παρατηρηθεί ότι, καθώς δεν μπορεί να αφαιρεθεί από κανέναν οδηγό, λειτουργεί αποτρεπτικά σε μία ενδεχόμενη παράβαση.

Ωστόσο, κρίνεται αναγκαίο να τονισθεί, πως, σε μία τοπική κοινωνία που χαρακτηρίζεται κι επιθυμεί να χαρακτηρίζεται για την πολιτισμένη συμπεριφορά της εν γένει, θα ήταν χρήσιμο κι ώριμο να κάνει κτήμα της κάποια χρονική στιγμή, πως η τάξη δεν επιβάλλεται με απαγορεύσεις, αλλά με σεβασμό και τήρηση των κανόνων.