Μικρή χωματερή θυμίζουν τμήματα των δύο χώρων στάθμευσης πλησίον της παραλίας του Κινίου

Απουσιάζει η μέριμνα και η ευσυνειδησία...

Σε μικρή χωματερή παραπέμπουν οι δύο χώροι στάθμευσης πλησίον της παραλίας του Κινίου, καθώς η εναπόθεση άχρηστου εξοπλισμού, απορριμμάτων ακόμη και παλαιών επίπλων εκτός κάδων απορριμμάτων κι ανακύκλωσης, διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα των συγκεκριμένων σημείων.

Η συστηματική τακτική ορισμένων πολιτών να εναποθέτουν όπου βρουν κενό τμήμα, άχρηστα υλικά όπως ξύλα, πλαστικά, σακούλες, αλλά και τμήματα κουφωμάτων και κατεστραμμένων κομοδίνων ή λάστιχα, έχει υποβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης, στους οποίους οι επισκέπτες του χωριού, δεδομένης και της καλοκαιρινής περιόδου αναζητούν “καταφύγιο” στάθμευσης.

Το θέμα τέθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τη Δημοτική Αρχή να τονίζει πως προβαίνει στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ωστόσο, δεν μπορεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου - όπως είναι λογικό - να φροντίζει μόνον για την περιοχή του Κινίου.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης μάλιστα, στηλιτεύθηκε η ασυνειδησία ορισμένων δημοτών που αδιαφορούν πλήρως για την εικόνα του χωριού, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη αντικατάστασης του κυριολεκτικά σκουριασμένου κοντέινερ.