Καμία ενέργεια μέχρι στιγμής για βελτίωση της παραλιακής εικόνας στην Ερμούπολη, στο τμήμα που περπατούν αρκετοί πολίτες πλησίον της ΑΕΝ Σύρου

Παραμένει η αντιαισθητική εικόνα στα Κύματα

Η ίδια εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Σύρου όλα τα τελευταία χρόνια στη θέση Κύματα της Ερμούπολης διαπιστώνεται και σήμερα δυστυχώς, μικρό χρονικό διάστημα πριν τη θερινή σεζόν, οπότε και το νησί θα έχει αρκετούς επισκέπτες.

Σπασμένα και κατεστραμμένα πλαστικά κολωνάκια, καθώς επίσης μεταλλικά και σιδερένια μικρά εμπόδια πλήρως σκουριασμένα επί των πεζοδρομίων, συνθέτουν μία κάκιστη εικόνα στην περιοχή, την οποίαν επισκέπτονται αρκετοί πολίτες για να πραγματοποιήσουν τους περιπάτους τους.

Επιπλέον, στην είσοδο προς το κτίριο της ΑΕΝ έχουν τοποθετηθεί παλαιά κιγκλιδώματα ώστε να αποτρέπεται η είσοδος οχημάτων, ωστόσο, δυστυχώς η κατάσταση διαμορφώνεται... αποκρουστική, αφού αυτά καλύπτονται από παρανόμως σταθμευμένα Ι.Χ..

Επιπλέον, η ίδια εικόνα με κατεστραμμένα κολωνάκια διαπιστώνεται και στον δρόμο που οδηγεί στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, η οποία το καλοκαίρι φιλοξενεί αρκετές εκθέσεις.

Για όλα τα ανωτέρω, καθώς επίσης και για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της περιοχής, οφείλει να φροντίσει άμεσα το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, ώστε η εικόνα της παραλιακής ζώνης συνολικά να βελτιωθεί.