Σοβαρά κενά στην ενημέρωση της ιστοσελίδας του Λιμενικού Ταμείου Σύρου για την κρουαζιέρα

Σύρος - κρουαζιέρα: Ξεκινούν οι προσεγγίσεις και λείπει η πληροφόρηση

Καμία ουσιαστική πληροφόρηση για τις φετινές αφίξεις της κρουαζιέρας στη Σύρο δεν λαμβάνει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του Λιμενικού Ταμείου Σύρου (portofsyros.gr), αφού οι σχετικές ενότητες δεν περιλαμβάνουν κανένα σχετικό στοιχείο.

Την ίδια στιγμή που η άφιξη των δύο πρώτων κρουαζιερόπλοιων έχει προγραμματιστεί για τις 27 και 28 Μαρτίου, δηλαδή σε δύο εβδομάδες από σήμερα και τα καταστήματα του κέντρου πρέπει να πληροφορηθούν ώστε να παραμένουν ανοικτά, δυστυχώς το πολύτιμο “εργαλείο” του ΔΛΤΣ, το site του, παραμένει με… λευκές “σελίδες”.

Παράλληλα, ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης δεν μπορεί να πάρει κανένα στοιχείο για τις προσεγγίσεις της κρουαζιέρας και τα στατιστικά δεδομένα μέχρι και το 2022, αφού οι σχετικές αναρτήσεις φαίνεται να… κόπηκαν το 2016.

Τέλος, χρήσιμο θα ήταν να εμπλουτιστεί και να ανανεωθεί το σύντομο κείμενο που αφορά στο λιμάνι της Ερμούπολης και στην υποδοχή κρουαζιερόπλοιων, ώστε οι διαδικτυακοί επισκέπτες να λαμβάνουν την εικόνα που πρέπει να έχουν για τις διαθέσιμες λιμενικές υποδομές του νησιού, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχει η Σύρος, σε όσους κάνουν κρουαζιέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της εφημερίδας, η Σύρος φέτος έχει προγραμματισμένες περί τις 70 αφίξεις, με την τελευταία να αφορά το διάστημα του Νοεμβρίου.