Σοβαρές φθορές στο οδόστρωμα που ζητούν… άμεσα αποκαταστάσεις

“Παγίδες” ατυχημάτων στο χώρο στάθμευσης στο Καρνάγιο

Σπασμένο κυριολεκτικά είναι το οδόστρωμα στο parking της περιοχής Καρνάγιο και συγκεκριμένα δίπλα από το τμήμα που θα κατασκευαστεί το νέο εμπορικό λιμάνι, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί μηχανών, να έχουν χάσει την ισορροπία τους και να έχουν τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, σε αρκετά τμήματα του χώρου στάθμευσης, στα οποία καθημερινά εξυπηρετείται πολύς κόσμος, έχει διαπιστωθεί κενό στην τσιμεντρόστρωση και ασφαλτόστρωση και ως εκ τούτου, οι ανομοιομορφίες στην επιφάνεια είναι μεγάλες, κατάσταση που δεν ευνοεί στην προστασία και στην ασφάλεια των οδηγών.

Αντιθέτως μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί μηχανών έχουν τραυματιστεί πέφτοντας στις μεγάλες λακκούβες, εκφράζοντας κατά καιρούς αρκετά παράπονα. Πλέον δε, η κατάσταση έχει χειροτερεύσει στο σημείο που σχεδόν γειτνιάζει με το τμήμα του αλιευτικού καταφυγίου, στο οποίο οι λακκούβες είναι μάλιστα λίγα εκατοστά.

Αναφορικά με την κατάσταση στον χώρο στάθμευσης θα πρέπει να ανταποκριθεί ο Δήμος και μάλιστα το συντομότερο, καθώς οι πολίτες παραπονιούνται και μάλιστα εύλογα.