"Διαβάζουμε παραμύθια στου Ζοζέφ" από την ΚοινΣΕπ Άνδρου

Διοργάνωση νέων δράσεων από την ΚοινΣΕπ Άνδρου για τις εορταστικές ημέρες, στην Άνδρο, με αφήγηση παραμυθιών "Στου Ζοζέφ". Όπως αναφέρουν, πιο συγκεκριμένα, τα ίδια τα μέλη της ΚοίνΣΕπ:

«Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου με αφορμή τα Χριστούγεννα, διαβάζει παραμύθια σε μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της, από τις 27 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου. Πού; Όπου μας το ζητήσετε. Πότε; Πρωινές ώρες αλλά και απογευματινές.

Συνεχίζουμε στο φιλόξενο χώρο "Του Ζοζέφ" στον Πιτροφό τη Δευτέρα 29  Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας! Αν επιθυμείτε να μας προσκαλέσετε στο χώρο σας ή να διαβάσετε παραμύθια μαζί μας, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6936120078 και 6945635838.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους πέντε πρώτους μήνες της ζωής μας. Ελπίζουμε το 2015 να είναι μια δημιουργική χρονιά για την Άνδρο, με περισσότερη διάθεση για συνεργασία για την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της και την αξιοποίηση των ανεξάντλητων δυνατοτήτων της. Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τις καλύτερες ευχές μας, Ασημίνα, Γιώργος, Ζέφη, Θανάσης & Μαρία.»
 

Ετικέτες: