Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Μπαλόνια… και φύγαμε

  • Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 - 06:12

Στιγμές χαράς, γέλιου και συγκίνησης χάρισαν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, που κρατώντας καλά φυλαγμένες στο μυαλό και την καρδιά τους, τις όμορφες αναμνήσεις τους από τα τελευταία έξι χρόνια, ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγα Γιαλό και συγκεκριμένα, στο θεατράκι του Μπάμπη Λαζάρογλου, ο οποίος παραχώρησε πρόθυμα την οικία του για το σκοπό αυτό, φανερώνοντας την ευγένεια ψυχής και την αγάπη που τον διακρίνει για κάθε όμορφη πρωτοβουλία. Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε το σχολείο που χρησιμοποίησε τον χώρο του, διαβεβαιώνοντας γονείς και εκπαιδευτικούς πως αυτός θα είναι πάντα διαθέσιμος για οτιδήποτε θελήσουν. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Λίλη Αγγελοπούλου ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κ. Λαζάρογλου, δωρίζοντάς του δύο λευκώματα από τους «Ουρανούς της Ερμούπολης», ημερολόγια και αναμνηστικά.

Στον χαιρετισμό του, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, Χρήστος Βλαχόπουλος ευχήθηκε στους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης «καλό ξεκίνημα» στο νέο εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό έργο της Χαρούλας Αποστολίδου «Δάσκαλε Πού Δίδασκες» σε σκηνοθεσία της αδερφής της και εκπαιδευτικού του 1ου Δημοτικού, Βέτας Αποστολίδου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτικό και το τραγούδι του αποχαιρετισμού που έγραψε ο μουσικός του σχολείου, Γιάννης Ρηγούτσος.