Το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τα μικρά νησιά μέσα από προεκλογικό μήνυμα του Δ. Μπάιλα

  • Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2015 - 11:14

Αν και η ευθύνη δεν είναι δική μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους Κυκλαδίτες, ιδιαίτερα από εκείνους των Μικρών Νησιών για την αδυναμία παρουσίας μου κοντά τους, όπως έκανα ως Νομάρχης. Αιτία είναι, ο λίγος χρόνος της προεκλογικής περιόδου και η ανυπαρξία δρομολογίων ενδοεπικοινωνίας στο Νομό μας. Φαίνεται αυτοί που αποφάσισαν άρον-άρον τις εκλογές, δεν τους ενδιέφερε να κουβεντιάσουν και να ακούσουν τα προβλήματα και την άποψη των νησιωτών, αλλά πως θα τους υφαρπάξουν τη ψήφο, για να εξασφαλίσουν την καρέκλα τους και τον μισθό τους. Όσο αφορά την έλλειψη ενδοεπικοινωνίας πολύ θα ήθελα να ξέρω με τι πρόσωπο αντιμετωπίζουν τους συμπατριώτες μας Κυκλαδίτες οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., με την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει τα τρία τελευταία χρόνια???. Άραγε τι απαντά ο φίλος μου π. Νομαρχιακός Σύμβουλος Κος Ν.Συρμαλένιος όταν, την εποχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είχαμε τρία πλοία και έκανε κριτική και παράπονα, και τώρα έχουμε μόνο ένα???

Συμπατριώτες Κυκλαδίτες,

Ένας από τους λόγος που επανήλθα στη πολιτική είναι γιατί βλέπω τις Κυκλάδες να βουλιάζουν, και να χάνουν όσα είχαμε κατακτήσει ως Νομαρχία.

Σας καλώ , να καταψηφίσετε όσους σας περιφρόνησαν και δεν σας έδωσαν την δυνατότητα να μιλήσετε μαζί μας, έστω και να μας βρίσετε, και να τιμωρήσετε αυτούς που κατάργησαν την συνοχή του Νομού μας και οδηγούν πάλι τις Κυκλάδες σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.!!!!!.

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων

Υποψήφιος βουλευτής