Δήλωση Δημήτρη Μπάιλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

"H προσπάθεια Αναγέννησης του Δημοκρατικού Χώρου συνεχίζεται"

  • Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2015 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 22 Σεπ. 2015 - 7:31

Τους Κυκλαδίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στις χθεσινές βουλευτικές eκλογές ευχαριστεί ο π. Νομάρχης και Υποψ. Βουλευτής, Δημήτρης Μπάιλας.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωσή του:

«Μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλες τις Κυκλαδίτισες και τους Κυκλαδίτες για την συμπαράσταση και την βοήθεια που μας πρόσφεραν στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την Αναγέννηση του Σοσιαλιστικού Κεντροαριστερού χώρου.

Η δύναμή  μας αυξήθηκε σημαντικά στις Κυκλάδες, και σε πολλά νησιά σχεδόν διπλασιάστηκε, τόσο σε ποσοστά όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων, παρά το γεγονός ότι , ο αριθμός των ψηφισάντων, σε πολλά νησιά, όπως στη Σύρο, ήταν μικρότερος  από εκείνον του Ιανουαρίου 2015 .

Έτσι στις Κυκλάδες, επετεύχθη ο ανώτερος στόχος που ήταν, η Δημοκρατική Συμπαράταξη να είναι το 3ο σε δύναμη κόμμα.

Βεβαίως ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη σε πανελλαδικό επίπεδο λόγω τον μικρών ποσοστών που σημειώθηκαν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η προσπάθεια όμως Αναγέννησης του Δημοκρατικού Χώρου συνεχίζεται και είναι σίγουρο ότι θα πετύχει.

Όπως δήλωσε μετά τις εκλογές και η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά , η λεηλασία του χώρου της Κεντροαριστεράς τελείωσε, και όλοι μαζί κρατώντας τα θετικά του παρελθόντος, θα προσπαθήσουμε για να ξαναζήσει ο λαός τις ευτυχισμένες ημέρες που στο παρελθόν είχε ζήσει.                                            

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!».