Παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή του CNN στην Πάρο

  • Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022 - 10:35

Πόλος έλξης διεθνών οπτικοακουστικών Μέσων συνεχίζει να είναι η Πάρος που ήδη το φθινόπωρο συγκέντρωσε σημαντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές παγκόσμιας εμβέλειας.
Μετά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς One Day για λογαριασμό του Netflix, σειρά είχε το CNN με την εκπομπή ( More Than) A Cooking Show που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο με παρουσιάστρια τη διάσημη Σεφ και συγγραφέα Alison Roman  στο πλαίσιο της νέας σειράς του αμερικανικού δικτύου με τίτλο Original Series .
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου στο νησί από την Boo Productions που συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής διεθνούς φήμης, όπως Amazon, CBS, Warner Bros, MTV κ.α. Καλύφθηκαν πλάνα από δρόμους του νησιού και παραδοσιακά καταστήματα στις Κολυμπήθρες και στις Λεύκες.

 Σε  σκηνοθεσία του Lucien De La Bruere το concept της εκπομπής, όπως εξηγεί η ίδια η παρουσιάστρια, είναι ένα ταξίδι για να μάθει μερικά από τα αγαπημένα της συστατικά – από πού προέρχονται, πώς να τα μαγειρεύουμε και γιατί πρέπει και πρέπει να μας αρέσει να τα τρώμε όσο εκείνη. Σε τέσσερα ζωντανά επεισόδια, το κοινό του CNN προσκαλείται στην κουζίνα της Roman, όπου μια προσέγγιση «δοκιμάζω νέα πράγματα» στη μαγειρική είναι αναπόφευκτη και ενθαρρύνεται ολόψυχα, και την συνοδεύουν στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και στα μισά του δρόμου σε όλη την υδρόγειο στην ακτή του Αμάλφι. . Με το αμίμητο στυλ και την υπογραφή της, ( More Than) A Cooking Show ζωντανεύει τις εσωτερικές σκέψεις της Roman καθώς μοιράζεται τις πιο νόστιμες συνταγές της και ετοιμάζει νέες γαστρονομικές απολαύσεις.

 «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το σόου με τον κόσμο – επιτέλους», είπε η Alison Roman. «Είναι αληθινό όνειρο να έχεις ένα σπίτι στο CNN, ακόμα καλύτερα να είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ZPZ για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα. Είμαστε όλοι πέρα ​​από συλλογικά ενθουσιασμένοι για να ξανασκεφτούμε τι μπορεί να είναι μια εκπομπή μαγειρικής, να φτιάξουμε κάτι καινούργιο και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται».
Κάθε συνταγή από το ρεπερτόριο της Roman έχει μια προσωπική ιστορία.  Σ’υμφωνα με ανακοίνωση του CNN, το ( More Than) A Cooking Show , ξεκινά με το σκεπτικό ότι «ο ενθουσιασμός της Άλισον για την τέχνη της μαγειρικής είναι μεταδοτικός. Είτε πρόκειται για την ανοιξιάτικη συνταγή της για κοτόπουλο με τραγανό πράσο ή για ζυμαρικά, απλά θέλεις να μαγειρέψεις μαζί της», είπε η Amy Entelis, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ταλέντου και Περιεχομένου, CNN Worldwide. «Στο (More Than) A Cooking Show , είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε την Alison σε κουζίνες σε όλη τη χώρα, εισάγοντας στο κοινό του CNN νέα πιάτα και γεύσεις στο ταξίδι της για να δημιουργήσει και να δοκιμάσει καλό φαγητό».

Η Roman είναι μάγειρας και συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times,  Nothing Fancy  καθώς και  Dining In. Παράγει επίσης τη δική της σειρά μαγειρικής στο YouTube,  Home Movies , παράλληλα με τη συγγραφή ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου,  ενός ενημερωτικού δελτίου .  Προηγουμένως, ήταν αρθρογράφος για το NYT Cooking και συντάκτρια στο περιοδικό Bon Appetit όπου ανέπτυξε συνταγές και έγραψε για το φαγητό και τη μαγειρική. Πριν ενταχθεί στον εκδοτικό κόσμο, εργάστηκε ως σεφ ζαχαροπλαστικής σε μέρη όπως το Quince στο Σαν Φρανσίσκο και το Momofuku Milk Bar στη Νέα Υόρκη. Με καταγωγή από το Λος Άντζελες, ζει τώρα στη Νέα Υόρκη.

 
Σχετικά με το CNN Original Series
Ο όμιλος CNN Original Series αναπτύσσει προγράμματα χωρίς σενάρια για την τηλεόραση μέσω έργων που έχουν ανατεθεί, εξαγορών και εσωτερικής παραγωγής.  Από το 2012, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 40 πρωτότυπες σειρές του CNN, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Peabody και 13 φορές βραβευμένου με Emmy®  Anthony Bourdain Parts Unknown , πέντε φορές βραβευμένου με Emmy®  United Shades of America με τον W. Kamau Bell , δύο -Βραβευμένο με Emmy®  Stanley Tucci: Searching for Italy , και σειρές που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, συμπεριλαμβανομένου  του This is Life with Lisa Ling,  Πρώτες Κυρίες , η σειρά «Δεκαετίες»,  Αμερικανικές Δυναστείες: Οι Κένεντι ,  Οι Ουίντσορς: Μέσα στη Βασιλική Δυναστεία ,  Η Ιστορία της Κωμωδίας ,  Αγώνας για τον Λευκό Οίκο και πολλά άλλα. 
 
Σχετικά με τη Warner Bros. Discovery 
Η Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων και ψυχαγωγίας που δημιουργεί και διανέμει το πιο διαφοροποιημένο και πλήρες χαρτοφυλάκιο περιεχομένου και επωνυμιών στον κόσμο σε τηλεόραση, ταινίες και ροή. Διαθέσιμο σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές και 50 γλώσσες, η Warner Bros. Discovery εμπνέει, ενημερώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο μέσω των εμβληματικών επωνυμιών και προϊόντων της, όπως: Discovery Channel, Discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV και άλλα. 

Ετικέτες: