Δράση στο πλαίσιο της Ημέρας Περιβάλλοντος την Κυριακή 7 Ιουνίου

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ποσειδωνίας, Βάρης και Φοίνικα ενώνουν τη "φωνή" τους για το περιβάλλον

  • Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2015 - 11:40

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ποσειδωνίας, Βάρης και Φοίνικα σας προσκαλούν στην εθελοντική προσπάθεια, για την διατήρηση της καθαριότητας των ακτών του Δ.Δ. Ποσειδωνίας την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ.

Όπως κάθε χρόνο πολίτες και φορείς συμμετέχουμε στην δράση θεσμό πλέον για τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, σε μια προσπάθεια καθαρισμού και προστασίας των ακτών και των θαλασσών μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή συμμετέχουν, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης με τα Τοπικά Συμβούλια της Ποσειδωνίας, Φοίνικα και Βάρης. Επίσης η Ναυτική Πολεμική Βάση, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Περιφέρεια Κυκλάδων), οι Σύλλογοι Ερασιτεχνών Αλιέων Ποσειδωνίας και Βάρης η «Φάμπρικα», ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (Τμήμα Iστιοπλοΐας Αγκαθωπών), το Tμήμα Aυτοδυτών “Syros Diving Center” του Γιώργου Ρουσουνέλου και το Tμήμα Aυτοδυτών “Salt Water Divers” του Νίκου Κουμαριανού, τον Σύλλογο Πελοπονησίων Σύρου, τον Σύλλογο Ηπειρωτών, ο Σύλλογος Προσωπικού ΟΤΕ, το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «η Σοφία της Παράδοσης», τον Όμιλο Φουσκωτών & Ταχύπλοων Σύρου και τον Σύλλογο Φίλων Μέγα Γιαλού.

Φορείς και μεμονωμένα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας, κ. Μάρκο Ρούσσο, κιν. 6932452417.