Παρελθόν από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ο Στ. Γουσγουνέλης

Τους αντιδημάρχους και εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής όρισε με απόφασή του, η οποία αναρτήθηκε σήμερα, Τρίτη, στον ιστότοπο της Διαύγειας, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός.

Παρά το γεγονός, πως στον τομέα των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων το τοπίο παραμένει σχεδόν ίδιο, με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γουλιέλμο Πρίντεζη να παραμένει αρμόδιος για την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των θεμάτων αθλητισμού του Δήμου και το δημοτικό σύμβουλο, κ. Ρουσσουνέλο Απόστολο επίσης στην ίδια θέση, ως αρμόδιος για την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των θεμάτων κοινωνικής μέριμνας και παιδείας, αλλαγή στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης φέρνει η απόφαση του Δημάρχου, με την αντικατάσταση του πρώην Αντιδημάρχου, κ. Σταύρου Γουσγουνέλη, με τον μέχρι πρότινος δημοτικό σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο.

Κατόπιν της απομάκρυνσής του από την Αντιδημαρχία, ο κ. Γουσγουνέλης, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, αναλαμβάνει ρόλο εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, αρμόδιου για την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των θεμάτων πολεοδομικού σχεδιασμού και ελέγχου και αδειών δόμησης.

Στις υπόλοιπες θέσεις Αντιδημάρχων, παραμένουν ο κ. Αθανασίου Αλέξης, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ. Παπαμανώλης Γιώργος, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η κ. Θωμαή Μενδρινού, ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο κ. Βουτσίνος Μάριος, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος.