Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της παράταξης "Πρώτα η Σύρος"

"Γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα"

  • Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:15

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η πανδημία του κορωνοιού άφησε βαρύ αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα αλλά και στην Σύρο.

  Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο καλούμαστε καθημερινά να ανταπεξέλθουμε, 
  Προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η αποτροπή της ταχείας εξάπλωσης της νόσου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με υπευθυνότητα, παρά την κόπωση μας.
  Είναι ώρα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης, σεβασμού έναντι όλων αυτών που δίνουν τη μάχη νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουν όρθια τη δημόσια υγεία και να προστατέψουν τις ζωές μας.
  Το 2020 η ζωή μας άλλαξε με έναν δραματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητες και στόχοι αναθεωρήθηκαν και αναπόφευκτα ς προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες.
  Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι, συμμαχώντας όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη.
  Με αυτή την πίστη και την αισιοδοξία υποδεχόμαστε το 2021.
  Γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα για να χαρούμε όλοι τη νέα χρονιά, με ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας και με ανανεωμένη δύναμη για  δράσεις που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας.
 Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης, ευχόμαστε στους απανταχού Συριανούς και Συριανές υγεία, χαρά, οικογενειακή ζεστασιά, κοινωνική αλληλεγγύη και δύναμη για το μέλλον.
  Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021!
    
      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ –ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
         «ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ»