Σημαντική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου

  • Δευτέρα, 23 Αυγούστου, 2021 - 16:50

Λίγες ώρες πριν την έναρξή του, το 5ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου ενημερώνει τους θεατές για κάποιες σημαντικές πρακτικές λεπτομέρειες που αφορούν τη διεξαγωγή των φετινών εκδηλώσεων.

  • Για τη συναυλία της 25ης Αυγούστου στην έπαυλη Τσιροπινά υπάρχει για τους θεατές χώρος στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται στο Ποιμαντικό Κέντρο «Άγιος Παύλος» στην Ποσειδωνία και θα είναι ανοιχτός από τις 19.30. Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποιήσουν το parking να ακολουθούν τις οδηγίες των συνεργατών που θα βρίσκονται στον χώρο τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους για τη αποφυγή συνωστισμού.
  • Το Σεμινάριο της 26ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Άλσους της Μεταμόρφωσης στις 12.00.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ έχουν φροντίσει για την εφαρμογή μέτρων για την προστασία των επισκεπτών και των συμμετεχόντων, λόγω της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα που ορίζονται από τις διατάξεις για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους των συναυλιών και του σεμιναρίου, διατηρώντας παράλληλα τις αποστάσεις και αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη και επιτρέπεται η παρουσία μόνο καθήμενων θεατών.

Όσοι επιθυμούν να κρατήσουν θέσεις, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρία Αντωνίου (22810-82346, εσωτ. 104) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00-17.00. Προκειμένου να εξασφαλίσει κανείς την κράτησή του, θα πρέπει να προσέλθει τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, οι θέσεις θα δίνονται σε όσους θα βρίσκονται στην αναμονή.

Μετά την έναρξη της εκδήλωσης, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Ευχαριστούμε για τη θετική ανταπόκριση και περιμένουμε με χαρά να ανταμώσουμε και πάλι κάτω από τους ήχους της αγαπημένης μας λαϊκής μουσικής!