“Ταξίδια – Διασταυρώσεις” από τη Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη

Γερανοί, λιμάνια, αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, αγωνιστικά αυτοκίνητα, φύση και πόλη υπό κατασκευή είναι τα κύρια θέματα των έργων τέχνης της ζωγράφου Μίνας Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη που συμπεριλαμβάνονται στην αναδρομική έκθεση με τίτλο "Ταξίδια - Διασταυρώσεις" που παρουσιάζεται από το Σάββατο στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

 

Πλήθος καλών φίλων, θαυμαστών αλλά και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, στο πλαίσιο των οποίων παρευρέθηκε και ο σύζυγος της ζωγράφου, γνωστός πολιτικός, Ιωσήφ (Σήφης) Βαλυράκης αλλά και η πρόεδρος του Εθνικού Μουσείου Γυναικών της Τέχνης της Αμερικής, Carol Matthews Lascaris.

Τη ζωγράφο καλωσόρισαν ο δήμαρχος, Γιάννης Δεκαβάλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος αλλά και η κ. Lascaris, η οποία μίλησε για το επιβλητικό και αξιόλογο έργο της.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 27 Αυγούστου και είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά εκτός Δευτέρας πρωί. (11.00 – 13.30 & 19.00-22.00).