«Μirror mirror on the wall…» της εικαστικού Isabelle Derigo στην Αίθουσα Τέχνης Βάτη

Η αίσθηση της ομορφιάς πέρα από κάθε άλλη προσωπικότητα

  • Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021 - 06:28

Ιστορικά, η αισθητική έχει προσδώσει στο ανθρώπινο είδος ένα υψηλότερο νόημα και ως ενσάρκωση της αγάπης, η ομορφιά μας συνδέει με το Πνεύμα. Επομένως, είναι η ουσία των πάντων και ο μόνος λόγος για τη ζωή.

Η έκθεση της Isabelle Derigo “ Mirror, mirror on the wall, who is the fairest one of al” αποτελεί μια διασκεδαστική και οικεία πρόσκληση για να ζήσετε την αίσθηση της ομορφιάς πέρα από κάθε άλλη προσωπικότητα.

Τα έργα τέχνης κατασκευασμένα από ζελατίνα περιτυλίγματος, μετατρέπονται σε γλυπτά. Απαλλαγμένα από την προηγούμενη χρήση τους, τα αποκαλυφθέντα έργα τέχνης αντανακλούν ταυτόχρονα τη δύναμη και την ευπάθεια. Μετά την “εμφάνισή” τους, τα έργα ωθούν τους θεατές να κοιτάξουν μέσα από αυτά, πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ένα πρόσωπο με πρόσωπο, που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του καλλιτέχνη (δείτε το πρόγραμμα). Κοιτάζοντας τον εαυτό σας είναι αρκετό (Look at yourself that’s enough), να μεταφέρει την ιδέα της Ομορφιάς όταν μπορείτε να δείτε πέρα από την επιφάνεια του καθρέφτη.

Η έκθεση παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη & Ελένης Βάτη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2021» και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 11.00-14.00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 11.00-14.00 και 17.00-20.00 Κυριακή κλειστά

Ώρα Performance: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 13.00 έως τις14.00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις19.00 έως τις 20.00.