Η «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» τίμησε την εκλεκτή ιατρό κ. Χριστίνα Μαντογιαννάκου

Αποθέματα ψυχής και ανθρωπιάς

Μία εκλεκτή ιατρό, μία ακούραστη εθελόντρια, ένα ενεργό μέλος με πολλά αποθέματα αγάπης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και μέριμνας προς τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη, τίμησε ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Μαντογιαννάκου μία Καλή Σαμαρείτιδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο ξενοδοχείο Ερμής, ο Σύλλογος απένειμε στη νευρολόγο ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου αναμνηστική πλακέτα, απευθύνοντάς της θερμές ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξη στο Σύλλογο, την αδιάλειπτη παρουσία και την ανιδιοτελή προσφορά της.

Πολυδιάστατη προσφορά

Κατά την απονομή, ο πρόεδρος της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας κ. Αντώνης Μαυρομουστάκης, αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο της κ. Μαντογιαννάκου, η οποία πέρα από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο Νοσοκομείο του νησιού, αρχής γενομένης από το 2011, αποτελεί και μία πολύ καλή φίλη του Συλλόγου.

«Εκτός από ιατρός είναι και μία πολύ αξιόλογος αγιογράφος και μας έχει προσφέρει πολλές εξαίρετες εικόνες, τις οποίες έχουμε κληρώσει σε λαχεία για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η κ. Μαντογιαννάκου συμμετέχει επίσης πρόθυμα σε διοργανώσεις του Συλλόγου, εμπλουτίζοντάς τις με τις πλούσιες γνώσεις της.

Μεταξύ άλλων, υπήρξε η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση με θέμα την «άνοια», αλλά και στην πρόσφατη επετειακή εκδήλωση στο Θέατρο «Απόλλων» για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων δράσης και προσφοράς του Συλλόγου.