Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος Βάρης Σύρου

«Γεμάτα δίχτυα και φορτωμένα αγκίστρια»

Σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, οι ερασιτέχνες αλιείς της Βάρης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με πολλές ευχές για καλές θάλασσες και καλές ψαριές, για τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν τα παλαιότερα μέλη του Ερασιτεχνικού Αλιευτικού Ομίλου Βάρης, «Η Φάμπρικα», οι κ.κ. Γιάννης Φρέρης και Νικηφόρος Ρούσσος. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν στα βραβευόμενα μέλη, ο πρώην Πρόεδρος και ο νυν αντιπρόεδρος του Ομίλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Λιμενάρχης Σύρου, κ. Γκύζης Ιάκωβος, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης, κ. Ιωσήφ Ρούσσος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ποσειδωνίας, κ. Νταλαχάνης Δημήτρης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, τόσο από τις Κυκλάδες, όσο και από τα Δωδεκάνησα, όπως και πλήθος εκπροσώπων άλλων Συλλόγων και Ομίλων.

Δεδομένου, ότι την ώρα της εκδήλωσης, πραγματοποιούνταν παράλληλα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν υπήρχε εκπρόσωπος από το Δήμο, ωστόσο τις ευχές του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, μετέφερε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ποσειδωνίας, κ. Νταλαχάνης, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στα μέλη του Ομίλου υγεία, ήρεμες θάλασσες, γεμάτα δίχτυα και φορτωμένα αγκίστρια, ενώ από την πλευρά της Δ.Κ. Βάρης, ο κ. Ρούσσος, ευχήθηκε χρόνια πολλά με καλές θάλασσες και καλές ψαριές.