Cinesthesia Hermoupolis: Ρέκβιεμ για σύγχρονους ήρωες

  • Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 - 14:28

Τι σημαίνει “ήρωας” στις μέρες μας; Ποιος ήταν ο Ηλίας Δημητρακόπουλος και τι λέει ο Noam Chomsky για το Αμερικάνικο όνειρο; Πόσοι ξέρουν τον Αλέξανδρο Παναγούλη; Και τι καιρό θα κάνει στο table talk στα “Δύο Τζιτζίκια στα Αρμυρίκια” την Παρασκευή 15 /4 στις 10 μ.μ μεταξύ κρασιού, φαγητού, κουβέντας και θάλασσας;

Πέμπτη 14 Απριλίου στις 21.00: “Requiem for the American Dream”

O Νόαμ Τσόμσκι, ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή διανοούμενους παγκοσμίως, αποκαλύπτει τις αρχές που έφεραν την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι μιας ανισότητας χωρίς προηγούμενο. Με τη διεισδυτική του ματιά στον σύγχρονο κόσμο, ο Τσόμσκι μας προκαλεί να σκεφτούμε, σε μια εξομολογητική όσο και γεμάτη καινούργιες ιδέες ταινία.

Παρασκευή 15 Απριλίου στις 20.00: “Καιρός για ήρωες”

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο Ηλίας Δημητρακόπουλος, δημοσιογράφος που για χρόνια ζούσε στην Αμερική και ο αγώνας του ενάντια στο status quo.

Πώς στράφηκε εναντίον της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, Πως τα έβαλε με τη CIA τον Νίξον και τον Κίσσινγκερ, Πως αποκάλυψε την εμπλοκή της Ελλάδας στο σκάνδαλο Watergate , Πως πέρασε τη ζωή του αναζητώντας την αλήθεια και παλεύοντας για τη δικαιοσύνη.

Table Talk Παρασκευή 15 Απριλίου στις 22.ΟΟ /Κίνι

Απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο το βράδυ δίπλα στη θάλασσα παρέα με δύο εξαιρετικούς καλεσμένους: Το σκηνοθέτη και πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικού ντοκιμαντέρ Άγγελο Κοβότσο και το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λευτεράτο διοργανωτή του EuroSimulation Athens.

Θέμα: “Οι ήρωες σήμερα/ Αλέξανδρος Παναγούλης ο ασυμβίβαστος”

Τόπος: “Δύο Τζιτζίκια στα Αρμυρίκια”/Κίνι

 

Ετικέτες: