Μετά από διακοπή ενός χρόνου, το Up Festival επιλέγει την Αμοργό για την επιστροφή του

«Τα λέμε στην άδεια παραλία»

Η επιτυχημένη διοργάνωση του Up Festival επιστρέφει και μεταφέρεται στην Αμοργό, όπου οι καλλιτέχνες θα… πετάξουν τα παπούτσια τους και θα “ταξιδέψουν” το κοινό, στην παραλία της Αιγιάλης.

Μετά από διακοπή ενός χρόνου, όπου το φεστιβάλ ματαιώθηκε, λόγω προβλημάτων, αλλά κυρίως εξαιτίας της έκρυθμης πολιτικής και οικονομικής κατάστασης, που επικρατούσε το περσινό καλοκαίρι εν μέσω της περιόδου του δημοψηφίσματος, οι συντελεστές είναι έτοιμοι να δώσουν δυναμικά το «παρών» στην πέμπτη διοργάνωση, που μετά από τέσσερα χρόνια στο Κουφονήσι, επιλέγει το νησί της Αμοργού και πιο συγκεκριμένα την παραλία της Αιγιάλης, από τις 12 έως και τις 17 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν live εμφανίσεις συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, secret gigs και πάρτι σε όλο το νησί, για τα οποία οι διοργανωτές θα ενημερώσουν το κοινό σύντομα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ:

«Και ας πέρασαν 5 χρόνια από το πρώτο Upfestival (2011) ακόμα δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη λέξη για να το περιγράψουμε. Έτσι κρατάμε τη λέξη φεστιβάλ, όσο κι αν ακούγεται κλισέ και ίσως λίγο υπερβολή. Μοιάζει εξωπραγματικό να μπορεί κάποιος να δει ζωντανά όλους τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, δωρεάν, σε ένα τόσο μικρό νησί, σε μια μικρή παραλία στη μέση του πουθενά.

Πριν 5 χρόνια ξεκίνησε σαν ένα πείραμα μεταξύ φίλων και τελικά τα καταφέραμε. Παραμένουμε φίλοι, που μαζευόμαστε και περνάμε καλά με τη μουσική που αγαπάμε και τους ανθρώπους που σεβόμαστε, σε έναν τόπο, που είναι γιορτή από μόνος του. Η παρέα κάθε χρόνο μεγαλώνει και αν δεν υπήρχε ο κόσμος, οι φίλοι, οι χορηγοί, οι τοπικοί φορείς και φυσικά οι καλλιτέχνες, που έχουν αγαπήσει το φεστιβάλ και έχουν βοηθήσει όλοι με τον τρόπο τους, σίγουρα δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κάπως έτσι καθιερώθηκε το καλοκαιρινό μας ραντεβού αρχικά στο Κουφονήσι και πλέον στην Αμοργό, κάπου εκεί στα τέλη του Ιούλη. Και επειδή το καλοκαίρι ήρθε πάλι τόσο ξαφνικά, τα λέμε σύντομα στην άδεια παραλία…»

Πρόγραμμα

Το βασικό πρόγραμμα, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει:

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου τους Villagers Of Ioannina City, την Κρίστη Στασινοπούλου, τους Noise Figures και Cave Children, ενώ πριν και μετά η ομάδα του Up θα αναλάβει την… προθέρμανση του κοινού με Dj Sets.

Για την Παρασκευή 15 Ιουλίου, το πρόγραμμα έχει Φοίβο Δεληβοριά, Vodka Juniors, Σtella και Daphne And The Fuzz, με after Dj Set από τον Kon Zou.

Τέλος, το Σάββατο 16 Ιουλίου, το Up Festival θα τιμήσουν οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Larry Gus, The Boy και Gioumourtzina. After Dj Set, Λατέρνατιβ.

Ετικέτες: