Ξεκινά το φετινό ταξίδι... για τη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

  • Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020 - 08:45

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, ξεκινάμε αύριο!

Για 7η χρονιά οι φίλοι της μαγειρικής και του καλού φαγητού, στην αγκαλιά της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου αναζητούμε τη νοστιμιά του ταξιδιού μέσα από τις γεύσεις.

Συνεχίζουμε και σας καλούμε όλους σε δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Παγκόσμια Παραδοσιακή και Σύγχρονη Κουζίνα.

Στο φετινό μας ταξίδι πρώτος καπετάνιος μας θα είναι ο Παναγιώτης Μενάρδος (σεφ-ιδιοκτήτης του εστιατορίου M-eating Mykonos)

Θα έχει πολλά μυστικά να μοιραστεί μαζί μας με ένα από τα πιο σημαντικά υλικά στη μαγειρική:

Το αβγό!

Κυρίως για το πως το διαχειριζόμαστε, τη σημασία του στη διατροφή μας και κάποιες παρασκευές που μπορεί να φαίνονται απλές αλλά έχουν τον τρόπο τους ή περίπλοκες αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να τις κατανοήσουμε και να τις κάνουμε κτήμα μας.
 

Για το αβγό λοιπόν που έκανε την κότα και για τα αβγά που έκανε η κότα...

Το ραντεβού μας είναι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας, στην Πλατεία Άνω Μεράς αύριο Τετάρτη 29/1/20, ώρα 06:00 μμ.

Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής φετινής συνάντησης θα κόψουμε και την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Λέσχης μας (μια προσφορά του ζαχαροπλαστείου Casa Dolce).

Οι εκδηλώσεις μας είναι πάντα ανοικτές σε όλους.
Είμαστε άλλωστε γνωστοί σαν η μεγάλη νόστιμη και άτυπη μαγειρική συλλογικότητα του μηδέν ευρώ, που διατηρεί ανοικτές τις πόρτες της σε όλους τους φίλους, κατοίκους, εργαζομένους και επισκέπτες της Μυκόνου!
Χαρά μας η προσφορά στον τόπο μας.
Τα υλικά και οι πρώτες ύλες γενικώς καλύπτονται εξ ιδίων ή από τους ίδιους εσάς τους φίλους της Λέσχης.
Η αίθουσα είναι προσφορά της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς του Δήμου Μυκόνου.
Ενίοτε επισκεπτόμαστε επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια, φούρνους, ψαραγορές, καφενεία, τυροκομεία κ.ά. με την ευγενική χορηγία και πρόσκληση των ίδιων των επιχειρήσεων. .
Μαγειρεύουμε σε δρομους, κήπους, πλατείες...

και συνεχίζουμε!

Με ανοικτές πόρτες και νόστιμες προκλήσεις.

Σας περιμένουμε
 

Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου