Ελπίδα Γαδ: Η Συριανή που σκόρπισε ελπίδα με τη "Φωνή" της

Στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη
  • Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:34

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Παρασκευής τους Συριανούς, που με χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησαν ένα δικό τους παιδί να ανεβαίνει στη σκηνή του «Voice» και να κερδίζει τις εντυπώσεις, στις πρώτες για φέτος Blind Auditions.

Η μουσικός και τραγουδίστρια Ελπίδα Γαδ, μέλος της Ορχήστρας των Κυκλάδων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού και της «Ομάδας Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του μουσικού talent show του ΣΚΑΙ, ερμηνεύοντας μοναδικά το «Sodade» της Σεζάρια Εβόρα, ένα τραγούδι που, όπως δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου δεν περίμενε να ακούσει ποτέ στη σκηνή του «The Voice».

H ερμηνεία του γνωστού πορτογαλικού τραγουδιού από την Ελπίδα Γαδ με την σαγηνευτική χροιά, έκανε τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν αμέσως την καρέκλα τους και να «παλεύουν» για τα μάτια της Συριανής καλλιτέχνιδος.

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Πάνους Μουζουράκης διεκδίκησαν μέχρι τέλους την Ελπίδα Γαδ, την οποία αποθέωσαν για τη φωνή, την ομορφιά και τη γλυκύτητά της.

Τελικά, η Ελπίδα Γαδ επέλεξε την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, απόφαση που δεν εξέπληξε τους Συριανούς και όσους την παρακολουθούν επαγγελματικά.

Στο πλευρό της Συριανής καλλιτέχνιδος βρέθηκαν συγγενείς (Μαργιάννα Γαδ, Γιούλη Γαδ) και φίλες (Χριστίνα Πρίντεζη, Αγνή Θαλασσινού), οι οποίες την υποστήριξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό, μεταδίδοντας όλη τη θετική ενέργειά της. 

Ετικέτες: