Ο σωτήρας της ώρας

Εικόνα Ευαγγελία Κορωναίου

Έλα, μαζωχτείτε! Ελάτε ντε! Έχω να κάνω μια ανακοίνωση. Έπειτα από κάτι πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα, το δαχτυλίδι που μου είχε δώσει η γιαγιά μου, που το είχε πάρει από τη γιαγιά της και πάει λέγοντας, αξίζει γύρω στα 600 δις ευρώ, διότι προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα το φορούσε η Ασπασία, η σύντροφος του Περικλή. Όχι του κυρ-Περικλή του περιπτερά, μιαρέ εγκάθετε! Του αρχαίου Αθηναίου πολιτικού, ρήτορα και στρατηγού, που δόξασε το Ελληνικόν Έθνος κατά τον 5ο προ Χριστού αιώνα, ή αλλιώς «Χρυσό αιώνα του Περικλή».

Το σημαντικό είναι, ότι έχω βρει κάτι φιλαράκια μου, που υπογράφουν ένα ψήφισμα, το οποίο φυσικά συνέταξα εγώ και κάνουμε περιοδείες για να το υπογράψετε κι εσείς και αν θέλετε να δώσετε και κάτι τις, μια δωρεούλα, να ενισχύσετε τον αγώνα μας, διατί φίλοι, αγωνιστές, ομοαίματοι, αυτόχθονες Συνέλληνες:

Σας γνωρίζομεν, ότι εφεξής τα 600 δις ευρώ, αξία με την οποίαν τιμήθηκεν το εξ αρχαιοτάτων χρόνων κληροδότημά μου, έχουν εξαργυρωθεί, φυλάττονται εις θυρίδαν τραπέζης της Ταζμανίας και τα διαθέτομεν, τα διαθέτομεν, λέγω, προς καθολικήν απαλοιφήν του Ελληνικού χρέους των 350 δις, προς προσφοράν ανακουφίσεως εις τας ταλαιπωρημένας ψυχάς των συμπατριωτών Ελλήνων και τα ρέστα γλυφιτζούρια, που λέει ο λόγος.

Ήγγικεν η ώρα, φίλοι Συνέλληνες, να λάβωμεν την τύχην της πατρίδος στα χέρια μας. Να βαστήξωμεν τας Θερμοπύλας, ενάντια στην εισβολήν των αλλόθρησκων, των βαρβάρων εξ Ευρώπης, οι οποίοι συνομωτώσιν δια την εξολόθρευση του μοναδικού, του μοναδικού, λέγω, γνήσιου Έθνους εις τον πλανήτην Γη, του Ελληνικού Έθνους και των τεχνολογιών, τας οποίας ανέπτυξαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και γνωρίζω μόνον εγώ, ως προς τα πλωτά, εναέρια και διαστημικά μέσα μεταφοράς, καθώς επίσης και για την χρήση αρχαίων ηλεκτρονικών υπολογιστών, λειτουργούντων μετά πυρηνικής ενέργειας, λειτουργικό Windows 12.1 και με USB φραπεδιέρα.

Προσοχή, όμως, φίλοι Συνέλληνες! Θα βρεθούν εγκάθετοι, ανθέλληνες, βέβηλα αποβράσματα της κοινωνίας, όπως εισαγγελείς, νομικοί, οικονομολόγοι, επικεφαλής τραπεζών και ελεγκτικών μηχανισμών άλλων κρατών, οι οποίοι θα στραφούν εναντίων μας. Θα ισχυριστούν ότι ψευδόμεθα! Θα επιχειρήσουν με δήθεν νόμιμα έγγραφα και δήθεν Υπουργικές Αποφάσεις, να απαξιώσουν την ορθότητα των ισχυρισμών μας, ότι δήθεν το δαχτυλίδι είναι πλαστό, ότι δήθεν το σύνολο καταθέσεων της τράπεζας που λέω ότι έχω καταθέσει τα χρήματα αγγίζει μετά βίας τα 150 δις, ότι δήθεν είμαι ακροδεξιό στοιχείο, ότι δήθεν έχω στήσει απάτη, παίζοντας ξεδιάντροπα με την ανάγκη των συμπολιτών μου για απεγκλωβισμό από το οικονομικό αδιέξοδο και ότι δήθεν από μυαλό είμαι λίγο κουκουρούκου νίντζα.

Αλλά ημείς δεν θα λυγίσομεν! Θα συνεχίσομεν τας περιοδίας εις όλας τας περιοχάς της τιμημένης Ελλάδος, διακηρύσσοντας την αλήθειαν, την αλήθειαν, λέγω, ότι είμεθα οι πλουσιότεροι άνθρωποι της υφηλίου, ασχέτως αν οι εγκάθετοι έχουν αποκρύψει από όλα τα μέσα, εθνικά και παγκόσμια, τον πλούτο μας και προβάλλουν ως πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη τον Μπιλ Γκέιτς με τα 82 ψωροδις και διά του λόγου το αληθές, ως θιασώτης της Ορθοδόξου πίστεως, σας ορκίζομαι, σας ορκίζομαι, λέγω, τον όρκο του πολεμιστή, έναν αρχαιοελληνικό όρκο που... ουσιαστικά ορκίζεσαι στο δωδεκάθεο. Αυτόν έχω και αν σας κάνει, φίλοι Συνέλληνες (εσείς που συμφωνείτε), εγκάθετα ανθελληνικά ανδρίκελα (εσείς που διαφωνείτε).

Και όταν όλοι οι αυτόχθονες Έλληνες σχηματίσομεν Εθνοσυνέλευσην στας προσεχάς βουλευτικάς εκλογάς και αφαιρέσωμεν την εξουσίαν από τους νυν κυβερνώντες, οι οποίοι αποδεδειγμένα, γιατί το λέω εγώ, δεν διαθέτουν ελληνικό DNA, θα ξεχρεώσωμεν την Ελλάδα και θα ζήσωμεν εμείς καλά και οι ανθέλληνες, εγκάθετοι, βάρβαροι χειρότερα, σκάζοντας από την ζήλιαν των.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και με έναν πόνο.

(oποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις και πρόσωπα, είναι εντελώς εσκεμμένη)

Διαβάστε ακόμα