Στελέχωση του ΕΚΑΒ Μυκόνου με δύο άτομα τακτικό προσωπικό

  • Πέμπτη, 21 Μαΐου, 2015 - 11:33

Πριν από λίγες μέρες μετακινήθηκαν στη Μύκονο μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ για να στελεχώσουν το υπάρχον προσωπικό των επτά ατόμων, που ήδη υπηρετεί στη Μύκονο.

Μετά από παρεμβάσεις του Δημάρχου Μυκόνου, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τις επιστολές του Κέντρου Υγείας, προς τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, δόθηκε εντολή να μετακινηθούν στη Μύκονο μέλη του πληρώματος, μέχρι την οριστική πρόσληψη των δύο ατόμων τακτικού προσωπικού, μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό, που διενεργήθηκε μέσω ΑΣΕΠ.

Ο Δήμος Μυκόνου ευχαριστεί θερμά τους Sharon Graham (villa Konstantin) και Κατερίνα Κουσαθανά-Γκέλου (Katerina studios) για την εξασφάλιση της διαμονής καθώς και τους Νίκο Σκεπαθιανό (Νίκος ταβέρνα) και Φρατζέσκο Βιγλιάρη (BARCODE) για την παροχή σίτισης στους αποσπασθέντες υπαλλήλους.

Ταυτόχρονα δρομολογείται προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της 2ης ΔΥΠΕ Αιγαίου, προκειμένου νόμιμα να παραχωρηθεί υπάλληλος με ειδικότητα οδηγού, για να συνδράμει στην λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Ο Δήμος καλεί όσους επιχειρηματίες δύνανται να διαθέσουν κατάλυμα τους προσεχείς μήνες για τους αποσπασθέντες, να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου.