Παρουσία της ΓΓ Νησιωτικής Πολιτικής, Χρ. Καλογήρου και του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, Χρ. Ροϊλού

Εγκαινιάστηκε η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Σύρου

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) απέκτησε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, εξέλιξη που έρχεται να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την υγειονομική δομή απέναντι στην ανάγκη διαχείρισης έκτακτων και σοβαρών περιστατικών στο νησιωτικό νομό.

Τα εγκαίνια της ΜΑΦ πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι παρουσία της Γενικής Γραμματέως Νησιωτικής Πολιτικής, Χρηστιάννας Καλογήρου και του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, Χρήστου Ροΐλού, ενώ ο σημερινός Διοικητής του Νοσοκομείου, Μιχάλης Ζουλουφός εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση ενός οράματος που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους νησιώτες και τους επισκέπτες των Κυκλάδων.

Ο κ. Ζουλουφός συνεχάρη για τις ενέργειες της αναφορικά με τη δημιουργία της ΜΑΦ την πρώην Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Μαργαρίτα Μπουραντά, στη θητεία της οποίας προωθήθηκε όλη η προσπάθεια και η οποία παρέστη στην εκδήλωση εγκαινίων.

Στη Σύρο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος όπως και τα προαναφερθέντα πρόσωπα υπογράμμισαν την αξία της δημιουργίας Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Σύρου δεδομένης και της ύπαρξης και λειτουργίας της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο νησί.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνέντευξη Τύπου ενώ προηγουμένως έγιναν τα εγκαίνια και το κόψιμο της κορδέλας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωρόθεο Β΄ να δίνει την ευλογία του.

Στο Νοσοκομείο ήταν και ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου.

Όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Κοινής Γνώμης".