Διακοπές στη Σύρο κάνει ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού James Gist

Ο James Gist στη Σύρο

Τη Σύρο επέλεξε για να περάσει κάποιες ήρεμες ο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό James Gist. Ο αθλητής της ομάδας των πρασίνων μετά και τη διεξαγωγή του πέμπτου τελικού αποφάσισε να αφήσει το κέντρο και να έρθει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για να γεμίσει μπαταρίες, αλλά και να χαλαρώσει από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, για να καταφέρουν να πάρουν ακόμη ένα νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Gist εθεάθη στην παραλία της Ερμούπολης όπου και φωτογραφήθηκε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά συνάντησε και τον προ ημερών αντίπαλό του Γιώργο Πρίντεζη. Οι δύο αθλητές είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρούς ρυθμούς και σίγουρα θα μίλησαν και για τα παιχνίδια που έδωσαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Παναθηναϊκός αν και είχε χάσει το πλεονέκτημα της έδρας στον τρίτο τελικό - έχασε στο ΟΑΚΑ - στη συνέχεια με δύο σερί νίκες, μία στο ΣΕΦ και μία στο Ολυμπιακό Στάδιο κατέκτησε το ντάμπλ της σεζόν 2013-14.

Όσον αφορά τον Συριανό Γιώργο Πρίντεζη, είναι γνωστό ότι όποτε βρει λίγο ελεύθερο χρόνο, επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από τη... Σύρο.

Ετικέτες: