Ευχαριστήριο σε Α.Ο. Σύρου από τον Α.Ο. Μυκόνου

Ο Α.Ο. Μυκόνου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση του Α.Ο. Σύρου για την βράβευση δύο μελών της ομάδας, πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρηση.
Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη Κυριακή η διοίκηση της ομάδας της Σύρου βράβευσε για την προσφορά τους στο σωματείο τον προπονητή της Μυκόνου Θεόφιλο Πχατουρίδη και τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα. Αμφότεροι και οι δύο είχαν φορέσει τα χρώματα της ιστορικής ομάδας των Κυκλάδων και είχα προσφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Ο Α.Ο. Μυκόνου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Α.Ο. Σύρου για την τιμή που έκαναν και βράβευσαν τον προπονητή μας κ. Παχατουρίδη και τον γεν. αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα για την προσφορά τους στην ομάδα του Α.Ο. Σύρου. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και το 2015 να χαρίσει υγεία, χαρά, ευτυχία σε όλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ & ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Ο προπονητής κ. Θεόφιλος Παχατουρίδης και ο γενικός αρχηγός Πέτρος Γιαβρούτας δήλωσαν για την βράβευση τους:
“Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον πρόεδρο κ. Γιώργο Φώσκολο και τους συνεργάτες του στη διοίκηση καθώς και όλους τους αθλητές και φιλάθλους του Α.Ο. Σύρου για την τιμή που μας έκαναν και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015 με υγεία και ευτυχία σε όλους”.

ΕΥΧΈΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΑΠΌ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΥΚΌΝΟΥ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και οι αθλητές όλων των τμημάτων
Ποδοσφαίρου, Ακαδημιών Στίβου και Μπάσκετ, ευχόμαστε σε όλα τα αθλητικά
σωματεία των Κυκλάδων, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που καλύπτουν το ρεπορτάζ μας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015 με υγεία και ευτυχία.