Α.Ο. Σύρου από τα παλιά θύμισε η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη στη νίκη 2-1 επί του Α.Ο. Μυκόνου

Έπαιξε σαν... πρωταθλητής

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα ο Α.Ο. Σύρου, αφού επικράτησε με 2-1 της ομάδας της Μυκόνου και μπήκε για τα καλά στο “κόλπο” της πρόκρισης. Μάλιστα η ομάδα της Σύρου για να φτάσει σ' αυτή τη νίκη χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, το οποίο είχε σημειώσει ο Μύρτινας στο 14', μετά το τραγικό λάθος της άμυνας του Α.Ο. Σύρου. Από εκεί και πέρα οι Συριανοί ανέλαβαν τα ινία του αγώνα και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη. Μάλιστα οι Συριανοί θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλο τέρμα, αλλά τα “χάλασαν” στην τελική προσπάθεια. Ραμπαβίλας και Ξυγκάκης οι “χρυσοί” σκόρερ στο δεύτερο μέρος και το συγκρότημα του Μάκη Βαρθαλίτη έχει βάλει πλώρη για... την τελική τετράδα.

Οι δύο ομάδες όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, ο αγώνας είχε έναν πολύ γρήγορο ρυθμός, βοήθησαν τον διαιτητή (Γιάννη Ζαράνη) να βγάλει σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του και οι ποδοσφαιριστές της Μυκόνου και του Α.Ο. Σύρου έδειξαν ήθος σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αν και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη τη σημεία της λέξεως δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και οι 300 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου έμειναν ικανοποιημένοι με όλα όσα είδαν. Βέβαια, μία μικρή πικρία από πλευράς παραγόντων Σύρου υπάρχει, αφού περίμεναν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

 

Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Τερόλλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπητας, Σαγκινέτος (90’ Κόκκαλης), Γκιουράι (61’ Καπλάνης), Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας (92’ Φραγκιάς),Τσέχου.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μπαλλής, Λάβδας, Κουκάς (30’ λ.τ. Θεοδώρου), Αργυρίου, Ράγια, Αμπαδίνης, Μύρτινας, Τόσκα (63’ Πανέτας), Ντομινίκ, Βλαχόπουλος.

 

Θα ακολουθήσει βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα.