Καυστική ανακοίνωση Πάγου για την μεταγραφή Γκούφα στον Α.Ο. Σύρου

Με επιστολή της η Διοίκηση του Πάγου καυτηριάζει τις τελευταίες εξελίξεις και όσον αφορά τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή Γκούφα στον Α.Ο. Σύρου. Ο νεαρός πριν την μεταγραφή του στην ομάδα του κ. Βαρθαλίτη έκανε προπονήσει με τον Πάγο κι αυτή ήταν η αιτία όπως φαίνεται που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφή τους νεαρού στον Α.Ο. Σύρου, η διοίκηση του Πάγου εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση.

“Τις τελευταίες μέρες ντόρο έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Σύρου η μεταγραφή ενός νεαρού ανήλικου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τον Ajax Σύρου στον Αθλητικό Όμιλο Πάγου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου με μπροστάρη τον αρμόδια σε θέματα αισχροκέρδειας και διαφθοράς τίμησαν τις παραδόσεις τους και ζήτησαν το αντίτιμο των 1000 ευρώ. Δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή που προπονήθηκε δύο φορές με την ομάδα του Πάγου τον μόνο που κοίταξαν είναι να εξασφαλίσουν μερικά ευρώ. Αυτό συνηθίζουν να κάνουν το έκαναν και πέρυσι με διαφορετική διοίκηση αλλά με τον ίδιο μεσάζοντα για την μεταγραφή δυο ποδοσφαιριστών που ήθελαν να έρθουν στην ομάδα μας. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δόθηκε οικονομική ενίσχυση 1500 ευρώ στο ανάλογα σωματείο.

Αυτή είναι η σοβαρή ακαδημία που διδάσκει ήθος και τον υγιή αθλητισμό; Αρκετά ανεχτήκαμε την παρέα αυτή, που εισπράττει χρήματα εις βάρος γονέων παιδιών και ομάδων.

Κάποιοι μιλούν για συνεργασίες πως μπορείς να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που το πρώτο και κύριο μέλημα τους είναι πως θα βάλουν στην τσέπη όλο και περισσότερα χρήματα και δεν σέβονται την επιθυμία των παιχτών. Απλώς βλέπουν τα παιδιά σαν χρήματα και όχι σαν ανθρώπους.

Ο Α.Ο. Πάγου καταγγέλλει αυτές τις συμπεριφορές και δίνει στην δημοσιότητα ότι έχει γίνει και ότι έγινε. Γιατί θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια σε όλα. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της Σύρου και των Κυκλάδων τι παίζεται εις βάρος όλων μας.

Υ.Γ. Θα βγουν και άλλα στην δημοσιότητα για να δούμε πραγματικά ποιοι θέλουν το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Επιτέλους πρέπει να υπάρξει κάθαρση και στο τοπικό ποδόσφαιρο της χώρας”.

Ετικέτες: