Δελτίο Τύπου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

"Η προετοιμασία για το 2ο LG AegeanBall Festival ξεκίνησε ήδη"

  • Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2016 - 13:06

Το πρώτο LG AegenaBall Festival 2016 αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση κι ένα στοίχημα, το οποίο κερδίσαμε όλοι μαζί, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία, πίστη και αποφασιστικότητα, ώστε να καταστήσουμε αυτή τη διοργάνωση θεσμό για το νησί μας και κάθε χρόνο να την αναβαθμίζουμε και να την κάνουμε ακόμη καλύτερη.

Ο άρτιος σχεδιασμός, η προετοιμασία και η υλοποίηση αυτού του πολύ μεγάλου αθλητικού, τουριστικού και φιλανθρωπικού γεγονότος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις προς όλους, αθλητές, θεατές, εθελοντές, χορηγούς, διοργανωτές και υποστηρικτές, τοποθετώντας τη Σύρο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Εκ μέρους του Γιώργου Πρίντεζη, του εμπνευστή και πρώτου καθοδηγητή του LG AegeanBall Festival, και του Δήμου Σύρου  - Ερμούπολης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας στιγμή πίστεψαν και αγκάλιασαν τη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον χρυσό χορηγό ονομασίας LG, τον μεγάλο χορηγό ΕΟΤ, τους χορηγούς Cosmote, EKO, Adidas, ΙΚΕΑ και Eurohoops.net, τους μεγάλους υποστηρικτές Aegean και Blue Star Ferries, τους υποστηρικτές ΖΑΓΟΡΙ και Human Tecar, τους χορηγούς επικοινωνίας ERT και ΕΡΑσπορ, τους υποστηρικτές επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και SPORT 24, τους τοπικούς χορηγούς του νησιού μας καθώς και όλους τους φορείς που έδωσαν την αιγίδα τους, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε εγκάρδια τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, προσδοκώντας να τους έχουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά, μαζί με αθλητές από την Ευρώπη και την Αμερική, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας για την αθρόα προσέλευση τους, προκειμένου να απολαύσουν αυτό το μπασκετικό υπερθέαμα, καθώς και για την υπομονή που επέδειξαν εξαιτίας των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια τους.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία για τη συγκλονιστική συμμετοχή και συμβολή των εθελοντών μας, ντόπιων και μη, οι οποίοι για μια ακόμη φορά με απαράμιλλο σθένος, πίστη και αγάπη για τη διοργάνωση, αλλά και όραμα για μια καλύτερη Σύρο βοήθησαν καταλυτικά. Τους ευχαριστούμε, διαβεβαιώνοντας τους ότι στα πρόσωπα και το βλέμμα τους διακρίναμε τους ανθρώπους που προσπαθούν, μοχθούν και είναι αποφασισμένοι για να δούμε το νησί μας όσο ψηλότερα μπορούμε.

Εγκάρδιες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε, τέλος, προς την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους μεμονωμένους επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου μας, διότι η υποστήριξη προς τη διοργάνωση και η άψογη συνεργασία τους αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την τελική επιτυχή έκβαση.

Η προετοιμασία για το 2ο LG AegeanBall Festival ξεκίνησε ήδη και δεσμευόμαστε ότι και το 2017 θα ζήσουμε για μια ακόμη φορά μοναδικές στιγμές.  

Ετικέτες: