Ανεβάζει στροφές η Λάμπρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους η Λώρα Λάμπρου, καθώς σημείωσε τόσο ατομικό όσο και ρεκόρ συλλόγου. Η αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου πήρε μέρος στους αγώνες του Λουτρακίου, τα Θώδεια και έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.03 με ελαφρώς αρνητικό άνεμο (-0.80) και κατέλαβε την 7η στην τελική κατάταξη, ανάμεσα σε 30 αθλήτριες που πήραν μέρος στο αγώνισμα.

Η κούρσα των εκατό μέτρων της άφησε έναν ελαφρύ, τραυματισμό και καθ’ υπόδειξη των γιατρών της διοργάνωσης δεν αγωνίστηκε στα 200 μέτρα, όπου επίσης ήταν έτοιμη για ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Για να φτάσει η αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου στο νέο ατομικό ρεκόρ χρειάστηκε να κάνει τρεις κούρσες προηγουμένως, τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στις οποίες όμως για διάφορους λόγους και αιτίες έχανε την καλή επίδοση.

Αγωνίστηκε στην Παλλήνη στις 25 Μαΐου στους αγώνες του Αμεινία Παλληνέα, όπου σημείωσε 13.44 στα 100 μέτρα και ήρθε 7η σε μία κούρσα με μεγάλη καθυστέρηση και κάτω από αφόρητη ζέστη. Στους ίδιους αγώνες πήρε μέρος και στα 200 μέτρα όπου ήρθε 5η με επίδοση 27.89.

Στη συνέχεια, στις 2 Ιουνίου αγωνίστηκε στους αγώνες του Πανελληνίου Γ.Σ. τα Παπαστράτεια, όπου ήρθε 4η στην τελική κατάταξη και 1η στη σειρά της με επίδοση 13.25.

Την Παρασκευή, στις 7 Ιουνίου αγωνίστηκε στο Σχηματάρι στους αγώνες προς τιμήν του Ευάγγελου Δεπάστα όπου σημείωσε 13.32 με κόντρα άνεμο (-2.30) και ήρθε 1η στη σειρά της και 7η στην τελική κατάταξη.

Εάν ο τραυματισμός της αποδειχθεί επιπόλαιος η αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου, θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στις 15 και 16 Ιουνίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων (20-22 ετών) στις Σέρρες, μία πόλη την οποία έχει συνδυαστεί με την πρώτη της επιτυχία, καθώς το 2010 είχε μπει στους τελικούς των 100 μέτρων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ετικέτες: