Στις 12 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του Α.Ο. Μυκόνου

Τη Δευτέρα στις 12 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία του ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν οι κατηγορίες των αθλητών και των αθλητριών από τις οποίες θα επιλεγούν οι 19 αθλητές-τριες που θα λάβουν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου στις 5 και 6 Οκτωβρίου στη Χίο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα τηλέφωνα επικοινωνίας των προπονητών είναι τα εξής: Πέτρος Δημητσάντος: 69744797997 και Δωροθέα Καγιουκλάκη: 6976510992.

Επίσης, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Μύκονο οι αγώνες Δήλεια 2013. Καταβάλλεται προσπάθεια από την ομοσπονδία στίβου, τον ΣΕΓΑΣ οι αγώνες αυτοί να γίνουν διεθνείς και έχουν προσκληθεί αγωνιστικές ομάδες στίβου από χώρες όπως η Κύπρος, η Βρετανία και η Τουρκία. Οι αγώνες αυτοί απευθύνονται σε αθλητές ηλικίας από 9 εώς 13 ετών, αλλά φέτος έχουν προστεθεί αγωνίσματα για αθλητές 14-15 ετών (Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α΄) καθώς επίσης και δύο αγωνίσματα Αντρών (σφαιροβολία και 3.000 μέτρα) στα οποία έχουν προσκληθεί αθλητές πανελληνίου επιπέδου με συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Επίσης αναμένεται να αγωνιστούν και παιδιά χωρίς δελτίο από διάφορα νησιά των Κυκλάδων.