Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και...

Η Σύρος μέσω του Γιώργου Πρίντεζη... διαφημίστηκε

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 στον τελικό της Euroleague και ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη φορά στην ιστορία του, πρωταθλητής Ευρώπης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, για ακόμη μία φορά ανέτρεψαν τα προγνωστικά και δικαίωσαν όλους όσους τους πίστευαν.

Αρχικά επικράτησαν εύκολα στον ημιτελικό, αφού η ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε σε κανέναν σημείο της αναμέτρησης να μπει στο παιχνίδι και στον μεγάλο τελικό, οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 17 πόντους, βρήκαν τη δύναμη, όχι μόνο να επιστρέψουν, αλλά και να πάρουν μια μεγάλη διαφορά, κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο Λονδίνο όμως βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Κατά τη διάρκεια της απονομής ο Γιώργος Πρίντεζης, έτρεξε στην εξέδρα τους πήρε τη σημαία που έγραφε πάνω Σύρος και φωτογραφήθηκε μ' αυτό.

Η Συριανός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είναι γνωστό ότι αγαπά τον τόπο καταγωγής του, αφού με την πρώτη ευκαιρία, διαφημίζει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων σε όλη την Ευρώπη.