Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague και...

O Γιώργος Πρίντεζης διαφήμισε τη Σύρο

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης από την Κυριακή το βράδυ, αφού έκανε το repeat στο Λονδίνο. Στο μεγάλο τελικό της Euroleague, επικράτησε με 100 – 88 επί της Ρεάλ, αν και βρέθηκε πίσω με 17 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου. Κατά τη διάρκεια των απονομών, ο Συριανός αθλητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης πήρε ένα πανό από την εξέδρα, εκεί που κάθονται φίλαθλοι της Ελληνικής ομάδας και διαφήμισε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρίντεζης είναι γνωστό ότι αγαπά τον τόπο καταγωγής του και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται διαφημίζει τη Σύρο παντού.

Το γεγονός αυτό, τόνισε και ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας, ο οποίος εξέφρασε τη σκέψη να υπάρξει κάποιου είδους “συζήτηση”, ανάμεσα στο Δήμο και τον αθλητή, ώστε η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να γίνει ακόμη πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο.

“Τιμή για τη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης”

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλας μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ολυμπιακό. “Αυτό που έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν τιμή για τη Σύρο, αλλά και τιμά τον ίδιο περισσότερο. Μέσα στη χαρά που είχε ο ίδιος αλλά και όλοι του οι συμπαίκτες, ο Γιώργος είχε το μυαλό να πάρει τη σημαία που έγραφε Σύρος και να φωτογραφηθεί μ' αυτή. Με τον αθλητή του Ολυμπιακού ανταλλάσσουμε μηνύματα μετά από κάθε μεγάλη επιτυχία, αλλά και σε καθοριστικές νίκες που έκαναν οι ερυθρόλευκοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς στην Euroleague. Φυσικά του έστειλα και συγχαρητήρια το βράδυ της Κυριακής, μετά τη πολύ μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού. Στο μήνυμα ανέφερα ότι γράφει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Ολυμπιακού ιστορία και πως θα ξεπεράσουν ακόμη και το ανεπανάληπτο ρεκόρ της Γιουκοπλάστικας. Όταν έστειλα βέβαια το μήνυμα δεν είχα πληροφορηθεί για την κίνηση του Γιώργου με το πανό και γι' αυτό δεν έγραψα τίποτα. Αυτές οι κινήσεις διαφημίζουν το νησί μας και θα μπορούσαμε από την πλευρά μας να αξιοποιήσουμε τον Γιώργο, αφού έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα τα τελευταία χρόνια. Κλείνοντας θέλω να πω, πως, έχουμε προαναγγέλλει τη βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και του Φοίνικα, όπου αυτές θα γίνουν με την πρώτη ευκαιρία και μάλιστα ο παίκτης του Ολυμπιακού θα τιμηθεί και για τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία”.