Μέσα στο καλοκαίρι η βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη

Ο Δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας μέσω του γραφείου τύπου, θέλησε να απαντήσει σε όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη βράβευση του πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργου Πρίντεζη. Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, να βραβευτεί ο Έλληνας γκαρντ. Αυτό βέβαια δεν έχει γίνει ακόμη, καθώς, έχουν καθυστερήσει να τυπωθούν τα μετάλλια του Δήμου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η βράβευση θα γίνει το καλοκαίρι και όταν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αθλητή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης.

“Επειδή αρκετός κόσμος ρωτάει σχετικά με την καθυστέρηση της βράβευσης του συντοπίτη μας, δις πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργου Πρίντεζη από το Δήμο, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Δεκαβάλλα το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης με την 179/13-6-2012 απόφαση, αποφάσισε ομόφωνα την βράβευση του πρωταθλητή Ευρώπης στην καλαθοσφαίριση με την ομάδα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη.

Σε συνάντηση που είχε ο αθλητής στο γραφείο του δημάρχου τον περασμένο Δεκέμβριο, αποφασίστηκε η σχετική εκδήλωση να γίνει μετά το πέρας των βαρύτατων υποχρεώσεών του.

Επί πλέον μόλις πριν από ένα μήνα περίπου το Υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε στο Δήμο την οριστική απόφαση έγκρισης του σήματος προβλέπεται στο προσεχές διάστημα να γίνει η εκτύπωση των σχετικών μεταλλίων του νεοσυσταθέντος Δήμου. Πιθανότατα η βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι”.