Ολοκληρώθηκε με τις απονομές η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Οι 3 Cavalleros πρωταθλητές του LG Aegeanball Festival

 

περισσότερες από 500 φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

 

Ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το 1ο 3on3 LG Aegeanball Festival  με τους 3 Cavalleros να γράφουν ιστορία κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα. Η τελευταία ημέρα των αγώνων επιφύλαξε στους 4000 και πλέον φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στην πλατεία Μιαούλη, εντυπωσιακά παιχνίδια, μοναδικές "μονομαχίες" αφού όλες οι ομάδες ήθελαν τον τίτλο και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Η παρέα του Νίκου Παππά και του Γιώργου Μπόγρη επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 14-16, της ομάδας LG Warriors του Γιώργου Πρίντεζης και του Γιάννη Μπουρούση. Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό, αφού πρώτα είχαν επικρατήσει στους ημιτελικούς των Heroes Cosmote (16-22) και Ekoracing Rockets (15-17) αντίστοιχα. Ο τελικός ήταν αμφίρροπος αφού ήταν ισόπαλος μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ένα δίποντο (έξω από την γραμμή των 7,25) του Γιώργου Μπόγρη ήταν αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε τη νίκη στους 3 Cavalleros.

Από εκεί και πέρα στη Σύρο για να παρακολουθήσει τους αγώνες και ιδιαίτερα την τελική φάση βρέθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά. Επίσης στις εξέδρες βρέθηκε και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' και μάλιστα μίλησε στο τέλος με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση. Ακόμη το "παρόν" έδωσε ο διευθυντής της Ελληνικής Τηλεόρασης Λάμπης Ταγματάρχης ο οποίος έκανε και κάποιες βραβεύσεις.

Τέλος, μετά το τέλος της διοργάνωσης μικροί και μεγάλοι έτρεξαν κοντά στα ινδάλματά τους για να φωτογραφηθούν, αλλά και να πάρουν κάποιο αυτόγραφο. Οι παίκτες από την πλευρά τους φιλικοί όπως πάντα δεν αρνήθηκαν σε κανένα και φωτογραφήθηκαν με όλον τον κόσμο.  

Ετικέτες: