ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ & ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΥΡΟΥ

Σεμινάριο ασφαλούς ομαδικής πλεύσης

  • Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Το Σάββατο 4/10/2014 στο εντευκτήριο του ομίλου μας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από μέλη (κυβερνήτες) της Ομάδας Αιγαίου. Το σεμινάριο αυτό έγινε με έναν διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο. Οι εισηγητές θέλησαν να γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους συμμετέχοντες δημιουργώντας φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μεταδοθούν με τον πιο κατανοητό τρόπο όσα πρέπει να γνωρίζουν οι κυβερνήτες και τα πληρώματα για να πραγματοποιούν ασφαλείς ομαδικές πλεύσεις.

Ο όμιλός μας το Μάιο του 2014 είχε υποδεχτεί την Ομάδα Αιγαίου στο λιμάνι της Σύρου όπου πραγματοποίησε στάση κατά την επιστροφή της από τον 20ο Διάπλου . Στη συνέχεια τον Ιούνιο του 2014 η Ομάδα Αιγαίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών .

Το σεμινάριο αυτό φαίνεται να είναι μόνο η αρχή, αφού ήδη εκφράστηκε επιθυμία και από τις δύο πλευρές να υπάρξει στο μέλλον συνεργασία.

Ευχαριστούμε την Ομάδα Αιγαίου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και για την επιθυμία της να είναι δίπλα στον όμιλό μας.