Μία ακόμη τεράστια επιτυχία για τον Συριανό ιστιοπλόο

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Αντώνης Μπουγιούρης

Είναι αμέτρητες οι φορές που ο Συριανός ιστιοπλόος Αντώνης Μπουγιούρης έχει κάνει υπερήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα του με τις μεγάλες του επιτυχίες. Τελευταία επιτυχία η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κίνγκστον του Καναδά. Ο Αντώνης Μπουγιούρης έχοντας σύμμαχο τον άνεμο αλλά και τη μεγάλη του εμπειρία κατάφερε να τερματίσει πρώτος στην κατηγορία του. Στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 250 αθλητές από όλον τον κόσμο κι αυτό το γεγονός κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία του Μπουγιούρη.

Από το ξεκίνημα των αγώνων λέιζερ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Αντώνης Μπουγιούρης έδειξε πως βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και πως θα έκανε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Όσο ο αγώνας έφτανε προς το τέλος του, ο Συριανός ιστιοπλόος εδραίωνα την πρώτη θέση και με την ολοκλήρωση των αγώνων ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Τέλος, ο Αντώνης Μπουγιούρης εκτός από την ηθική στήριξη όλης της Ελλάδας και των Συριανών κατοίκων, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης στήριξε έμπρακτα τον αθλητή, βοηθώντας τον σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό φάνηκε και στο πανί του σκάφους, όπου είχε το έμβλημα του Δήμου. Έτσι, με τον τρόπο αυτόν η Σύρος είχε μία τεράστια προβολή, αφού όλος ο κόσμος είδε το πανί του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ετικέτες: