Η Άνω Μερά έχασε με 4-0 στον Πειραιά από τον Ατρόμητο

Ήττα από ένα ανώτερο αντίπαλο

Η Άνω Μερά είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιώς, κι αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες με τη νίκη τους με 4-0 επί της ομάδας της Μυκόνου, διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού βρίσκεται με έναν βαθμό πίσω από τον Πανναξιακό και δύο από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδια, αφού από τα πρώτα λεπτά πίεσαν τους παίκτες της Άνω Μεράς, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, μόλις στο 13' με τον Μανουλίδη, να ανοίξουν το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λοϊζίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κι έτσι ο Ατρόμητος πήγαινε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα σαφές προβάδισμα στο σκορ. Η Άνω Μερά όπως είναι γνωστό έχει ήδη υποβιβασθεί και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει από τη δυναμική της, αφού έχουν φύγει ποδοσφαιριστές, από το σωματείο. Έτσι, το προβάδισμα που είχε πάρει ο Ατρόμητος Πειραιώς, του έδινε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο τους βαθμούς της νίκης, καθώς το δεύτερος μέρος αποτελούσε μόνο διαδικαστικό χαρακτήρα. Όμως, το συγκρότημα του Μιχάλη Γρίμπιλα δεν κατέβασε ταχύτητα, με τον Μυλωνά στο 78' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80' ο Λοϊζίδης κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στη συνάντηση. Διαιτητής ήταν ο Καλαμάτας (Εύβοιας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μιχάλης Γρίμπιλας): Λιώνης, Καλικαντής, Κεσανίδης, Γεωργούλης, Μπέλιας, Νταλάκος (46' Ράπτης), Μητρόπουλος, Λοϊζίδης, Μανουλίδης (60' Στεφανής), Πέρρος, Δανασής (65' Μυλωνάς)
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κεραμίδας, Δήμας (22' Λούπης Χρ.), Ασημομύτης, Κουκάς Μ., Χατζηπαναγιώτης, Ντιαιέ (60' Λυκούρης), Κουκάς Ζ., Τουρέ, Λούπης, Πετράι (75' Κιούσης)