Ξύλο στη Ρόδο

Ξύλο στη Ρόδο

Η Τριγλία τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στον Διαγόρα Ροόδου, όπου επικράτησε με 1-2 με γκολ που σημειώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης και με τους γηπεδούχους να παίζουν ακόμη και με 8 ποδοσφαιριστές για αρκετή ώρα. Για την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να πούμε ότι ήταν ένα ματς-θρίλερ και πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όμως, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα, που ανέδειξε νικητές τους “κιτρινόμαυρους”, μεταφέρουν την... μπάλα στο γ' ημίχρονο, που εν τέλει θα θυμούνται και όσοι πήραν μέρος στην αναμέτρηση από οποιοδήποτε πόστο.

Παιζόταν το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95'), όταν ο Μάντζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της ανατολικής Αττικής για να ακολουθήσει πραγματικός... πανικός! Αμέσως με το τελευταίο σφύριγμα, εισέβαλαν περισσότερα από 30 άτομα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία προπηλάκισαν και επιτέθηκαν στον διαιτητή Χαλδαίο! Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια των διαιτητών, με την κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης του Διαγόρα και του προπονητή Ρουτζιέρη να αποτρέψουν το κακό.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αθηναίο ρέφερι να έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα, θεωρούμενος ως αποκλειστικός υπεύθυνος για την απώλεια του βαθμού, που θα ήταν ο πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα! Τα παράπονα των γηπεδούχων εστιάζονται στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Τριγλία, στη φάση του νικητήριου γκολ, όπου ζήτησαν υπόδειξη του σκόρερ σε θέση οφσάιντ, αλλά και στο γεγονός ότι ο Διαγόρας ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ ποδοσφαιριστές! Αξίζει να προστεθεί πως στο 57' διεκόπη το ματς, λόγω της εντονότατης αμφισβήτησης από πλευράς παικτών του νησιώτικου σωματείου για την αποβολή του Επιφάνη. Ο Χαλδαίος πήγε στα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί πως η αποστολή της Τριγλίας δεν είχε κανένα πρόβλημα, παρότι καθυστέρησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.