Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά ακαδημιών “Hermes Cup 2013”

Έδειξαν ότι έχουν μέλλον

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία “Hermes Cup 2013”. Στην διοργάνωση πήραν μέρος όλες οι ακαδημίες της Σύρου, από νησιά των Κυκλάδων, αλλά και από την Χερσόνησο την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδος. Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων είχαν τεράστιο ενδιαφέρον, αφού τα παιδιά αν και μικρά σε ηλικία πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σασπένς. Η εικόνα των ακαδημιών τόσο από τη Σύρο, όσο και των νησιών από τις Κυκλάδες που πήραν μέρος, ήταν θετική και έδειξαν ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μέλλον ποδοσφαιρικά των Κυκλάδων αναμένεται να είναι λαμπρό, αφού υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρώτοι στο τουρνουά στην κατηγορία του προπαιδικού (2000-2001), αναδείχθηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου 2002, στα Junior (2002) η Α.Δ. Χερσονήσου, στα Pro-Junior (2003-2004) Η ακαδημία του Παναθηναϊκού Σύρου, στα mini (2005-2006) ο Νέος Α.Ο. Σύρου και στην κατηγορία Bambini (2006-2007) η F.D.F. Arsenal.

Τέλος, μία τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να μην είχε κι ένα εντυπωσιακό φινάλε. Έτσι, προχθές το βράδυ, πραγματοποιήθηκε τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 7x7 στον Πάγο - διοργανωτής του τουρνουά ήταν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Σύρου – και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί, έμειναν ευχαριστημένοι από την οργάνωση. Όλοι όσοι βρέθηκαν στις τελετή λήξης μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την εκδήλωση, αλλά και το τουρνουά και έτσι έκλεισαν ραντεβού για του χρόνου.