“Στόχος και σκοπός... επετεύχθη”

Το τουρνουά ακαδημιών “Hermes Cup” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού όλοι όσοι πήραν μέρος (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλοξενούμενοι και γονείς), έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την οργάνωση που υπήρχε, αλλά και την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν οι ομάδες. Όπως είναι γνωστό στους αγώνες πήραν μέρος ομάδες από τις Κυκλάδες, την Πάτμο, την Χερσόνησο, την Κρήτη και την Αθήνα. Η επιτυχία του τουρνουά αφήνει πλούσια παρακαταθήκη για το μέλλον, καθώς την επόμενη χρονιά αναμένεται να πάρουν μέρος ακόμη περισσότερες ομάδες. Σ' αυτό έλαβαν μέρος 31 ομάδες, με 400 αθλητές. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 69 αγώνες σε τρία γήπεδα της Σύρου και μπήκαν 455 τέρματα.

Η διοργανώτρια ακαδημία η οποία ήταν η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στους αγώνες, αλλά και βοήθησαν (εθελοντές), ώστε αυτή η διοργάνωση να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Πριν από εννέα ακριβώς μήνες, γεννήθηκε η ιδέα της πραγματοποίησης αυτού του τουρνουά. Από τη πρώτη στιγμή ο στόχος και ο σκοπός του, ήταν ακριβώς αυτό που αναφέραμε και στην προκήρυξη, δηλαδή η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθε), η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο.

Ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος, αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί, αν δεν είχατε συμβάλει όλοι οι εσείς σε αυτό. 

 Το πάθος και η εμμονή αυτών που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, η από τη πρώτη στιγμή στήριξη  όλων των ακαδημιών της Σύρου, η συμμετοχή των ακαδημιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν και να αγωνιστούν στο τουρνουά μας,  οι χορηγοί μας, που βοήθησαν στο να υλοποιηθεί, αλλά και τέλος η μεγάλη δύναμη του τουρνουά, τα παιδιά με τα λαχανί μπλουζάκια, οι πολύτιμοι εθελοντές μας, ήταν τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας του Hermes Cup”.