Ο Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννηση Γέρας και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου

Βήμα πρωτιάς

Ο Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Γέρας, χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Κόρφου. Οι Μυκονιάτες που ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης έφτασαν δίκαια στη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη εμφανίστηκε έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς όλο το προηγούμενο διάστηκα συνέχισε να δουλεύει σκληρά.

Ο Δημήτρης Πανέτας στο 37' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Μυκόνου. Ο τερματοφύλακας της ομάδας των Κυκλάδων ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα, αφού όσες φορές χρειάστηκε, επενέβη σωτήρια και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Ο Άντερσον ήταν από τους διακριθέντες της χθεσινής αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Μυκόνου. Το σκορ αυτό βέβαια άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς για την επανάληψη, όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν σε κάποια σημεία του δευτέρου μέρους να φτάσουν στην ισοφάριση. Το γεγονός αυτό έδινε την ευκαιρία στην ομάδα της Μυκόνου να βγαίνει με πιο μεγάλες αξιώσεις στην αντεπίθεση, αφού η Αναγέννηση άφηνε πολλούς κενούς χώρους. Ο Τσαλμάς στο 86' έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, αφού στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα σταμάτησε δοκάρι της Αναγέννησης. Ένα λεπτό αργότερα ο Βαλαμούτης με σουτ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να κάνει το 2-0, όμως ο Κουκούλης σταμάτησε αντικανονικά τη μπάλα με το χέρι. Ο “άρχοντας” της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι, όπου την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαλμάς, όπου σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Τέλος, όπως είναι γνωστό το άλλο παιχνίδι κρίθηκε στα χαρτιά, αφού ο Πανσαμιακός έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία των μπαράζ.

1η αγωνιστική (Κυριακή 12/5)

ΑΟ Μυκόνου – Αναγέννηση Γέρας 2-0

Κανάρης Νενήτων – Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού 3-0 α.α.

Ετικέτες: